Imprimir

Seminari Interacció i Societat- Grups de Treball i d'Investigació

. Publicado en Asamblea 2016

Seminari EDiSo - Interacció i Societat
Reunions de Grups de Treball i d'Investigació
14 de juny de 2016 11.30-14.00

Objectius de la sessió:

(1) Desenvolupar propostes conjuntes per al III Simposi EDiSo 2017 i (2) proposar altres projectes i activitats en el marc de l’associació que es podrien treballar en xarxa.

Organització:
De d’11:30 a 12:30 els grups participants tindran 5 minuts per presentar les seves propostes pel III Simposi EDiSo 2017 (Barcelona). Podeu trobar el llistat d’abstracts en pdf al final d'aquesta pàgina; apareixen en ordre alfabètic i de presentació.

Després, els/les participants podran treballar en grups de treball reduït per discutir (1) possibles activitats conjuntes (panells, tallers, taules rodones) i veure com aquestes es podrien materialitzar a Barcelona i (2) proposar maneres d’integrar aquestes línies temàtiques com a espais per a realitzar accions especifiques (per exemple, activitats de recerca concretes) en el marc de l’associació (el llistat de grups i projectes amb vincles amb EDiSo està disponible aquí: http://www.edisoportal.org/investigacion/grupos-y-proyectos), de 12:30 a 13:30.  

Durant els últims 30 minuts es posaran en comú totes les propostes i seran traslladades al comitè organitzador EDiSo Barcelona 2017. Aquesta activitat pretén buscar sinergies i/o possibles col·laboracions entre grups afins, a partir dels quals els diferents grups d’acció i de recerca podran parlar sobre com articular o revisar les línies d’investigació d’EDiSo, seguint així amb el diàleg interdisciplinar iniciat durant els simposis anteriors.

Aquesta activitat es durà a terme conjuntament amb la presidència, la vicepresidència, les comissions d’investigació i de Congressos i activitats culturals d’EDiSo, i el comitè organitzador del Seminari. Serà coordinada per Luisa Martín Rojo (Universidad Autónoma de Madrid), Clara Keating (Universidade de Coimbra), Marta Tordesillas Colado (Universidad Autónoma de Madrid) i Maria Sabaté-Dalmau (Universitat de Lleida).   

No dubteu a contactar-nos si teniu qualsevol pregunta o qüestió: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Moltes gràcies!

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn