Seminari Interacció i Societat- Grups de Treball i d'Investigació

Publicado en Asamblea 2016

Seminari EDiSo - Interacció i Societat
Reunions de Grups de Treball i d'Investigació
14 de juny de 2016 11.30-14.00

Objectius de la sessió:

(1) Desenvolupar propostes conjuntes per al III Simposi EDiSo 2017 i (2) proposar altres projectes i activitats en el marc de l’associació que es podrien treballar en xarxa.

Organització:
De d’11:30 a 12:30 els grups participants tindran 5 minuts per presentar les seves propostes pel III Simposi EDiSo 2017 (Barcelona). Podeu trobar el llistat d’abstracts en pdf al final d'aquesta pàgina; apareixen en ordre alfabètic i de presentació.

Després, els/les participants podran treballar en grups de treball reduït per discutir (1) possibles activitats conjuntes (panells, tallers, taules rodones) i veure com aquestes es podrien materialitzar a Barcelona i (2) proposar maneres d’integrar aquestes línies temàtiques com a espais per a realitzar accions especifiques (per exemple, activitats de recerca concretes) en el marc de l’associació (el llistat de grups i projectes amb vincles amb EDiSo està disponible aquí: http://www.edisoportal.org/investigacion/grupos-y-proyectos), de 12:30 a 13:30.  

Durant els últims 30 minuts es posaran en comú totes les propostes i seran traslladades al comitè organitzador EDiSo Barcelona 2017. Aquesta activitat pretén buscar sinergies i/o possibles col·laboracions entre grups afins, a partir dels quals els diferents grups d’acció i de recerca podran parlar sobre com articular o revisar les línies d’investigació d’EDiSo, seguint així amb el diàleg interdisciplinar iniciat durant els simposis anteriors.

Aquesta activitat es durà a terme conjuntament amb la presidència, la vicepresidència, les comissions d’investigació i de Congressos i activitats culturals d’EDiSo, i el comitè organitzador del Seminari. Serà coordinada per Luisa Martín Rojo (Universidad Autónoma de Madrid), Clara Keating (Universidade de Coimbra), Marta Tordesillas Colado (Universidad Autónoma de Madrid) i Maria Sabaté-Dalmau (Universitat de Lleida).   

No dubteu a contactar-nos si teniu qualsevol pregunta o qüestió: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Moltes gràcies!